Principală  —  IMPORTANTE   —   Primăria Chişinău vinde 23 de…

Primăria Chişinău vinde 23 de loturi de teren prin licitație. Harta online cu adresele supuse licitației

Primăria Chişinău anunță că a identificat 23 loturi de teren ce vor fi scoase la vânzare prin licitație. Acestea au fost amplasate pe o hartă ArcGis şi începând de astăzi, 22 august, informația este publică și poate fi accesată, inclusiv de pe telefonul mobil.

Portalul online va fi completat periodic cu alte loturi care vor fi scoase la vânzare de municipalitate.

Pe hartă sunt indicate lista terenurilor scoase la licitaţie, destinaţia fiecărui lot de pământ, adresa acestuia, suprafaţa şi preţul estimativ. Harta online poate fi accesată şi de pe telefonul mobil.

Primarul general, Ion Ceban, a dispus ca toate toate obiectele în valoare de peste 80 mii de lei, să fie scoase la vânzare, exclusiv, prin sistemul de achiziții publice MTender.

,,Terenurile din municipiul Chişinău vor fi vândute prin licitaţie, transparent, cu oferirea posibilităţii de a participa orice doritor şi nu cum se făcea anterior, pe sub masă şi la un preţ derizoriu. Nu voi admite abateri de la normele juridice, iar dacă voi sesiza vreo schemă ilegală de vânzare a loturilor de teren în capitală, voi sesiza Procuratura Generală”, a precizat Ion Ceban.

Primăria municipiului Chişinău va publica ulterior informații suplimentare privind desfăşurarea licitaţiilor publice.