FOTO/ Cum vor arăta buletinele de vot la alegerile europarlamentare de duminică

În data de 26 mai 2019 vor avea loc alegeri europarlamentare. În acest context, în R. Moldova vor fi deschise 36 de secții de vot în care persoanele care dețin cetățenie română vor putea participa la alegerea membrilor din România în Parlamentul European.

Persoanele care vor participa la vot, vor primi trei buletinede vot. Pe două buletine de vot fi printate cele două întrebări cuprinse în referendumul pentru justiție, iar cel de-al treilea buletin de vot va fi pentru alegerile europarlamentare.

Specimen buletin de vot pentru alegerea membrilor din România în Parlamentul European:

Pe cea de-a doua pagină a buletinului de vot va fi prezentat un cuprins în care vor fi enumerate cele 13 partide și cei 3 candidați independenți care participă la alegeri. Următoarele pagini sunt destinate partidelor și listelor de candidați.

Citeşte şi: 

Foto: Autoritatea Electorală Permanentă, dcnews.ro

Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *