Principală  —  IMPORTANTE   —   Adrian Morărescu și-a dat demisia…

Adrian Morărescu și-a dat demisia din funcția de șef adjunct al Serviciului Vamal

Șeful adjunct al Serviciului Vamal, Adrian Morărescu, a depus cerere de demisie. Într-un comentariu pentru Ziarul de Gardă purtătoarea de cuvânt a Serviciului Vamal, Olesea Pușcașu, ne-a comunicat că Morărescu a depus cerere de eliberare din funcție miercuri, 15 septembrie.

În context, purtătoarea de cuvânt a instituției a menționat că „nu cunoaște” din ce motive pleacă Morărescu de la Serviciul Vamal și că deocamdată nu există un ordin privind eliberarea lui din funcție.

Adrian Morărescu a fost numit în funcția de director adjunct al Serviciului Vamal și șef al Departamentului antifraudă și conformare în ianuarie 2020. Anterior, în perioada 2010-2020 Morărescu a ocupat funcția de șef al Direcţiei Control al încasării Obligaţiei Vamale şi Asistenţă Juridică a Serviciului Vamal. Morărescu și-a început activitatea în 2005.

Anterior, deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) Igor Talmazan care a fost numit în funcția de director al Serviciului Vamal a fost prezentat luni colectivului instituției. Prin ordinul Ministrului Finanţelor „Cu privire la numirea în funcţie”, Igor Talmazan a fost numit în funcţia de director al Serviciului Vamal, începând cu ziua de luni, 6 septembrie.

Citiți și: FOTO/ Noul șef al Serviciului Vamal, actualul deputat PAS Igor Talmazan, prezentat colectivului instituției