Poliţia nu-l poate găsi pe Papuc

Reprezentanţii Poliţia Municipale au declarat pentru ZdG că până la moment oamenii legii nu au putut stabili locul aflării fostului general de poliţie Gheorghe Papuc, condamnat la patru ani de închisoare în dosarul 7 aprilie.  Adrian Jovmir, şeful serviciului de presă şi relaţii cu publicul de la IGP Chişinău a declarat că “toate măsurile necesare pentru reţinerea cetăţeanului Gheorghe Papuc sunt întreprinse, au fost transmise solicitări la toate instituţiile abilitate, inclusiv şi Poliţia de Frontieră.”

La rândul lor reprezentnţii Poliţiei de Frontieră ne spun că nu au primit solicitatre din partea poliţiei de a controla dacă Papuc a părăsit ţara, “În afară de solicitările venite din partea presei,  care au fost refuzate, deoarece Gheorghe Papuc nu deţine o funcţie publică, iar oferirea informaţiilor despre persoane private reprezintă o încălcare a legii, alte solicitări nu am primit”, a declarat Daniela Mînzatu,  purtătoare de cuvânt al Poliţiei de Frontieră.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *