Principală  —  Ştiri  —  Justiție   —   Micu, unicul membru CSM, prezent…

Micu, unicul membru CSM, prezent la întrunirea judecătorilor. Declarațiile făcute

Membrul Consiliului Superior al Magistraților, Victor Micu, participă la Adunarea Judecătorilor organizată, astăzi, 27 septembrie, la sediul Casei Sindicatelor.

După ce mai mulți judecători prezenți în sală, printre care și magistrați din Romania, au ținut câte un discurs la tribuna principală, acolo a urcat și membru CSM, Victor Micu.

Micu este unicul membru al CSM, care participă la Adunare.

„Am obligația morală să vin aici. Nu trebuia să ajungem la această situație. Dvs ne-ați ales. O să vă stau la dispoziție. Eu vreau să vă spun că vă susțin. Le-am spus și colegilor ca să venim la Adunare, să vedem ce se întâmplă, colegii să ne hotărască soarta. CSM este un organ reprezentativ. Eu voi sta la independența sistemului Judecătoresc. Nu îmi este rușine sa vin aici să vă vorbesc. Cineva din partea politicului are o contribuție extremă în justiție. Trebuie să luptăm pentru independență. Dacă ați ajuns la concluzia că urmează să fie convocată Adunarea Generala a Judecătorilor în ședința extraordinară, atunci CMS-ul a facut o greșeală mare că nu a admis cererea”, a declarat Micu.