Principală  —  IMPORTANTE   —   Este oficial! Fiul fostului polițist…

Este oficial! Fiul fostului polițist Ion Stratulat este unul dintre suspecții în cazul omorului tânărului de 29 ani găsit împușcat la Strășeni. Surse ZdG: „A plecat în România folosind o altă cetățenie, la o oră după cele întâmplate”

Este oficial. Dorin Stratulat, fiul fostului polițist Ion Stratulat asasinat în 2011 de fostul sportiv Ion Șoltoianu, este unul dintre suspecții în cazul omorului tânărului de 29 de ani găsit împușcat într-o pădure din raionul Strășeni.

Viorel Cernăuțeanu, șeful Inspectoratului General al Poliție, a declarat pentru Ziarul de Gardă că autoritățile investighează și ipoteza precum că Stratulat este unul dintre suspecți în cazul asasinatului tânărului de 29 de ani, menționând că acesta nu este unicul suspect în acest caz.

„Dorin Stratulat se examinează ca ipoteză în cadrul omorului respectiv. În privința persoanelor suspecte se întreprind toate măsurile investigate la moment, inclusiv de căutare, localizare și reținere a acestor persoane”, a declarat Viorel Cernăuțeanu.

Între timp, sursele ZdG din cadrul organelor de drept ne-au comunicat că Dorin Stratulat a părăsit teritoriul R. Moldova, plecând în România cu o altă cetățenie, alta decât cea a R. Moldova, la o oră după ce a comis infracțiunea.


Joi dimineață, Diana Fetco, șefa Secției Comunicare și Protocol din cadrul Inspectoratului General al Poliției, a comunicat pentru ZdG că autoritățile au mai mulți suspecți și că la moment oamenii legii lucrează pe acest caz.

Tânărul de 29 de ani care a dispărut miercuri dimineață și care era căutat de autorități după ce mama acestuia a anunțat Poliția despre dispariția lui a fost găsit mort miercuri seara într-o pădure din raionul Strășeni.

Potrivit Poliției R. Moldova, autoritățile au fost alertate miercuri seara, 10 august, despre faptul că în pădure a fost găsit cadavrul unui bărbat. Ajunși la fața locului, după primele examinări, criminaliștii au depistat că bărbatul a fost împușcat de trei ori în zona toracică.

„Cu puțin timp în urmă, Poliția a fost sesizată despre depistarea unui cadavru în pădurea din Strășeni. Polițiștii au stabilit identitatea acestuia. Este vorba de un tânăr de 29 de ani, care a fost declarat dispărut de către mama sa, în după amiaza zilei de ieri. Conform cercetărilor preliminare, decesul a survenit în urma primirii a 3 plăgi formate de gloanțe în regiunea coastelor”, spun oamenii legii.

Dorin Stratulat este fiul fostului polițist Ion Stratulat, el însuși cercetat în trecut pentru crime, care în septembrie 2011 a fost împușcat mortal de campionul Moldovei la kick-boxing, Ion Şoltoianu, la o terasă din centrul capitalei, la ora prânzului. 

Ziarul de Gardă a scris anterior despre culisele unei crime între „bandiţi”. Stratulat, împuşcat pentru Elat? DETALII AVEM AICI