Noul Guvern de la Kiev a decis că ședințele vor fi fără presă. Cum motivează premierul

Presa nu va mai avea acces la ședințele Guvernului Ucrainei. Potrivit premierului Oleksii Goncearuk, care a anunțat „noul format”, acestea „nu trebuie să fie transformate în show”, transmite unian.net.

Șeful Executivului a precizat că societății îi va fi prezentată cea mai importantă informație despre esența deciziilor luate în interesul cetățenilor.

„Mai întâi vom lucra cu miniștrii într-un regim normal, iar după ședință vom ieși în fața presei și vom informa ce decizii am luat și de ce, vom răspunde la întrebări”, a declarat prim-ministrul.

Goncearuk a mai menționat că ceea ce era văzut anterior pe internet erau „spectacole”.

„Nu vor mai fi spectacole. Va fi o comunicare sinceră cu presa și societatea. Vom construi comunicarea nu pentru a demonstra cât de mult și greu lucrăm, ci pentru a înțelege de ce facem asta și logica acțiunilor noastre”, a adăugat premierul ucrainean.

Oleksii Goncearuk a preluat conducerea Cabinetului de miniștri la 29 august.

Foto: gazeta.ru

Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *