La Festivalul Mai Retro găsiți „Orășelul Copilăriei”

Centrul Cultural VATRA deschide sezonul de evenimente, printr-un grandios spectacol muzical în aer liber, care invită toţi doritorii de a petrece sărbătorile de mai ca pe timpuri, în sânul naturii, alături de familie şi oameni dragi. În perioada 1-3 mai, la Complexul Etno-Cultural VATRA se va desfăşura cel mai mare festival de muzică retro cu genericul Festivalul „Mai Retro”.

„Pregătim cel mai tare eveniment dedicat întregii familii. Mai Retro e mai distractiv și mai jucăuș. Cu siguranță toți se vor simți minunat la Mai Retro, atât copii, cât și adulții cu spirit ludic”, susțin organizatorii evenimentului.

Complexul Etno – Cultural Vatra va pune la dispoziția celor mici Căsuța din Povești, un cadru autentic desprins din poveștile lui Creangă, autorul care a fermecat copilării, unde copiii vor cunoaște, spre marea lor bucurie, personajele din povestea „Capra cu trei iezi” și alte povești Humuleștene, ghidați chiar de năzbâtiosul Nică din „Amintiri din copilărie”.

Festivalul se va desfășura într-o atmosferă plină de surprize și provocări pentru cei mici și cei mari. Pe lângă „Căsuța cu Povești”, cei mai activi vizitatori ai „Orășelului Copilăriei” se vor bucura de: tobogane, scrâncioburi și trambuline gonflabile.

„Petru cei mai curajoși avem și distracții mai îndrăznețe cum ar fi tiroliana pentru copii și tirul medieval de tragere cu arcul”, menționează organizatorii.

Ne așteaptă patru zile de aventură, soare, zâmbete, copii fericiți și părinți odihniți!

Mai multe detalii găsiți aici, iar bilete pot fi cumpărate online pe afisha.md.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *