Principală  —  Ştiri  —  Social   —   UPDATE/ Șoferul care a decedat…

UPDATE Șoferul care a decedat în urma accidentului cu implicarea a trei mașini era angajat al Penitenciarului nr.17 din Rezina

Sursa foto: IGP

UPDATE 13:37 Administrația Națională a Penitenciarelor a confirmat, într-o notă informativă, faptul că șoferul care a decedat în urma accidentului de pe traseul R-20 era angajat al Penitenciarului nr.17-Rezina, fiind agent al Secției pază și escortare.

În acest sens, Administrația Națională a Penitenciarelor a venit cu condoleanțe.

„Din numele conducerii și a întregului efectiv al sistemului administrației penitenciare, transmitem sincere condoleanțe și compasiune familiei îndurerate. Dumnezeu să-l odihnească!”, se arată în nora informativă.

Potrivit instituției, la momentul producerii accidentului, acesta se afla în afara orelor de serviciu.

Știrea inițială

O persoană a decedat, iar patru au fost spitalizate cu diverse traumatisme, în urma unui accident produs în preajma localității Sirota din Orhei, cu implicarea a trei automobile, anunță Poliția R. Moldova într-un comunicat.

„Cu puțin timp în urmă Poliția a fost sesizată despre producerea unui grav accident rutier pe traseul R-20, în preajma localității Sirota din Orhei, soldat cu o persoană decedată și mai multe traumatizate”, se arată în comunicat.

Potrivit oameilor legii, în accident au fost implicate trei automobile de marca Renault, Volkswagen și Toyota, care, preliminar, ar fi ieșit pe contrasens.

În consecință, șoferul Toyotei a decedat pe loc, iar patru persoane au fost transportate la spital cu diverse traumatisme.

Polițiștii sunt la fața locului pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.