[VIDEO] Astăzi, la Reporter de Gardă: Repartizarea banilor publici pentru investiții, în anul electoral 2014


Repartizarea banilor publici pe raioane şi primării trezește deseori suspiciuni și lasă semne de întrebare. Modalitățile de finanțare a satelor poate să difere de la un raion la altul, în dependență de capacitățile primarilor, ale reprezentanţilor Consiliilor raionale sau în dependență de apartenența politică a acestora. Specialiștii spun că atunci când vorbim de împărţirea bugetului public, trebuie să fim conștienți că acesta este un produs al unor negocieri politice și nu este elaborat exclusiv în baza rațiunilor economice. Despre cum au fost repartizaţi banii publici destinaţi investiţiilor şi reparaţiilor capitale în sate pe parcursul anului 2014, vorbim în ediția de joi, 5 mai, începând cu ora 22.20, la Moldova 1.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *