Principală  —  Ştiri  —  Social   —   VIDEO/ Familia băiatului de Hâncești,…

VIDEO Familia băiatului de Hâncești, găsit mort după ce a dispărut acum două zile, cere ajutor pentru înmormântarea copilului

Familia și rudele lui Beniamin Osipciuc, băiatul în vârstă de șase ani, care a fost găsit fără suflare în veceul din curtea casei după ce a dispărut acum două zile, cer ajutor pentru înmormântarea copilului. Acum două săptămâni, familia a mai trăit o tragedie, atunci când bunica băiatul a decedat.

Într-un live pe facebook, Andrei Culicov de la Hîncești24 a precizat că rudele fac un apel prin care cer ajutor pentru înmormântarea copilului, aceștia fiind într-o situație financiare dificilă după înmormântarea bunicii lui Beniamin:

„M-au rugat să pun un apel de ajutor pentru înmormântare băiatului. Rudele și așa s-au împrumutat pentru înmormântarea bunicii. Nu mai au bani și de la cine să împrumute. Dacă cineva își permite să ajute, am atașat la acest video două numere de telefoane ale rudelor”.

Astfel, cei care sunt dispuși să îi ajute pe apropiații lui Beniamin, pot apela la 079969696 sau 068796673.

În după amiaza zilei de joi, 28 mai, după două zile de căutări, poliția a informat că minorul în vârstă de 6 ani din Hâncești a fost găsit fără suflare. În timp ce reprezentanții forțelor de ordine și voluntarii l-au căutat în acest răstimp prin împrejurimi, băiețelul a fost găsit mort în veceul din curtea casei.

Despre dispariția lui Beniamin Osipciuc, Poliția a fost sesizată la 26 mai curent, în jurul orei 16:40, de către mama acestuia, care a comunicat că băiatul de 6 ani a dispărut de la domiciliu. Copilul se afla împreună cu fratele și sora în vârstă de 9 și, respectiv, 14 ani. La acel moment, părinții se aflau la serviciu.