Principală  —  IMPORTANTE   —   Poliția oferă detalii despre minorul…

Poliția oferă detalii despre minorul dispărut acum două zile, care a fost găsit în veceul din curtea gospodăriei

Foto simbol: libertv.md

După două zile de căutări, poliția informează că minorul în vârstă de 6 ani din Hâncești, care a dispărut acum două zile, a fost găsit fără suflare. În timp ce reprezentanții forțelor de ordine și voluntarii l-au căutat în acest răstimp prin împrejurimi, băiețelul a fost găsit mort în veceul din curtea casei.

„Ca urmare a multiplelor acțiuni întreprinse și a analizei rezultatelor obținute în timpul căutărilor copilului de 6 ani dispărut s-a decis examinarea domiciliului acestuia. În urma examinării curții casei, cu implicarea laboratorului criminalistic, în veceul din curtea gospodăriei a fost depistat cadavrul copilului. La moment oamenii legii întreprind toate măsurile de investigație pentru stabilirea cauzei decesului și a circumstanțelor”, precizează reprezentanții Inspectoratului General de Poliție.

Despre dispariția lui Beniamin Osipciuc, Poliția a fost sesizată la 26 mai curent, în jurul orei 16:40, de către mama acestuia, care a comunicat că băiatul de 6 ani a dispărut de la domiciliu. Copilul se afla împreună cu fratele și sora în vârstă de 9 și, respectiv, 14 ani. La acel moment, părinții se aflau la serviciu.

Polițiști, pompieri și voluntari au organizat mai multe operațiuni de căutare pe parcursul ultimelor 42 de ore. Acesta fusese căutat prin subsoluri, guri de canalizare, fântâni, și alte locurile posibile unde s-ar fi putut afla.