VIDEO/ Ce cred cetățenii despre numirea Silviei Radu în funcția de ministră a Sănătății

Unii susțin că nu e specialist, alții consideră că trebuie să mai așteptăm pentru a vedea cum se va descurca. Ziarul de Gardă a realizat un VOX în cadrul căreia i-a întrebat pe cetățeni ce părerea au despre numirea Silviei Radu în funcția de ministră a Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, dar și cum ar trebui să fie un ministru.

Marți, 25 septembrie, la o săptămână din data când PDM a anunțat candidaturile noilor miniștri, Silvia Radu a fost numită în funcția de ministru al Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, iar Nicolae Cibuc a fost numit ministru al Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului. Decretele au fost semnate de președintele Parlamentului, Andrian Candu, care a exercitat funcția de șef al statului, după ce Curtea Constituțională l-a suspendat din funcție pe Igor Dodon în privința exercitării atribuțiilor în privința numirii celor doi miniștri.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *