Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Tatiana Bucearschi a fost demisă…

Tatiana Bucearschi a fost demisă din funcția de șefă a Direcției generale asistență socială și sănătate

Foto: dgass.md

Șefa Direcției generale asistență socială și sănătate din cadrul Primăriei municipiului Chișinău, Tatiana Bucearschi, a fost demisă din funcție.

Anunțul a fost făcut de primarul general al capitalei, Ion Ceban, însă fără a preciza detalii despre demisia lui Bucearschi.

„Referitor la declarațiile făcute de ex-șefa Direcției generale asistență socială, am urmărit cu mare atenție interpretările în spațiul public pe care le are. Cei care sunt în Primărie cunosc în detaliu, atât la nivelul Executivului, cât și la nivelul Legislativului că subiectele legate de adminstrarea direcției vin cu probleme încă din luna noiembrie a anului trecut. Au fost și continuă să fie conflicte interne în cadrul echipei din direcția menționată, ori pentru mine ca primar este foarte important ca oamenii să privească în aceeași direcție. Repet, nu este un secret referitor la ceea ce se întâmpla în cadrul direcției, a declarat Ceban.

În luna iulie a anului 2019, Tatiana Bucearschi a fost numită în funcția de șef al Direcţiei Generale asistenţă socială şi sănătate a Consiliului municipal Chișinău. Din anul 2006 până în anul 2007, Bucearschi a deținut funcția de consultant al Secției datorii și angajamente financiare. În perioada 2002-2004, aceasta a deținut funcția de specialist/ contabil, exeprt principal al Direcției rapoarte și analiză în sistemul bugetar.