Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Proces penal în cazul morții…

Proces penal în cazul morții unei femei: a decedat fiind lovită de o locomotivă, pe strada Muncești din Capitală

Autoritățile de la Chișinău au inițiat marți, 24 noiembrie, un proces penal, după ce o femeie în vârstă de 58 de ani s-a stins fiind lovită de o locomotivă. Accidentul s-a produs în această dimineață, pe șoseaua Muncești din Capitală.

Potrivit responsabililor din cadrul Poliției Capitalei, dispeceratul Direcției de Poliţie a mununicipiului Chişinău a fost sesizat la ora 07:15 despre producerea accidentului.

Angajații Secției documentare accidente rutiere de comun cu ofițerul de urmărire penală din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, imediat s-au deplasat la fața locului, pentru documentare și stabilirea tuturor circumstanțelor. Ajunși la fața locului polițiștii au stabilit că locomotiva ce era condusă de mașinist în vârstă de 60 de ani, a tamponat o femeia ce se deplasa pe calea ferată nereușind să evite impactul”, menționează responsabilii de la Poliția Capitalei.

Potrivit agenților de poliție, medicii de pe ambulanță, sosiți la fața locului, au întreprins toate măsurile pentru a acorda ajutorul medical necesar victimei, însă în urma traumelor primite femeia a decedat.

Autoritățile au dispus inițierea unui proces penal, iar forțele de ordine urmează să stabilească toate circumstanțele producerii accidentului.