Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Primarul Chișinăului, Ion Ceban, ar…

Primarul Chișinăului, Ion Ceban, ar fi fost surprins în Egipt într-o vacanță. Reacția Primăriei

Primarul Capitalei, Ion Ceban, ar fi plecat în străinătate în vacanță împreună cu familia. Tv8.md a intrat în posesia unor fotografii potrivit cărora edilul s-ar afla acum la mare. Solicitată telefonic, purtătoarea de cuvânt a primăriei, Natalia Ixari, a declarat că Ceban nu se află la muncă, fără să ofere alte detalii. 

Tv8.md a intrat în posesia mai multe imagini în care l-a surprins pe Ion Ceban în vacanță. Potrivit martorului, fotografiile au fost făcute pe litoralul din Egipt.

În același timp, Ceban nu ar fi anunțat că pleacă în concediu.

Primarul nu este astăzi la lucru, atât pot să spun. Când va reveni dumnealui la muncă va răspunde la toate întrebările”, a declarat purtătoarea de cuvânt a Primăriei, Natalia Ixari, fără a preciza când Ceban va reveni la muncă.

Ședința operativă a serviciilor Primăriei Chișinău de luni, 10 ianuarie, a fost condusă de viceprimarul Ilie Ceban. Deși a postat pe Facebook imagini din scuarul Teatrului Mihai Eminescu, Ion Ceban nu apare în nicio fotografie.

Tv8 a încercat să ia o reacție de la primarul Ion Ceban, însă telefonul acestuia este deconectat sau se află în afara ariei de acoperire.

La începutul lunii noiembrie, Ion Ceban a anunțat că își ia concediu pentru a se implica în campania electorală a candidatului independent susținut de PSRM Igor Dodon.

În decembrie, 2020, mai exact de Crăciun, Ion Ceban și familia sa se aflau la Moscova. Vizita nu a fost anunțată public. Anunțul fusese făcut pe o rețea de socializare de un consilier municipal de la PL. Totodată, în august 2020, primarul capitalei la fel și-a luat concediu neplanificat, iar potrivit unor surse, ar fi plecat în străinătate în vacanță cu familia.