Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Mesaje de felicitare de Hanuka,…

Mesaje de felicitare de Hanuka, pentru comunitatea evreiască din R. Moldova, din partea președintei Maia Sandu și Ambasadorilor SUA și UE

Evreii din toată lumea sărbătoresc astăzi Hanuka, numită și Sărbătoarea Luminii. Cu această ocazie, comunitatea evreiască din Republica Moldova a primit mesaje de felicitare din partea președintei Maia Sandu și a Ambasadorilor SUA și UE.

Adresez cele mai calde urări de bine pentru membrii comunității evreiești din Republica Moldova, cu ocazia sărbătorii luminilor – Hanukkah! În cele opt zile ale acestei sărbători, care începe astăzi, în casele și sufletele oamenilor se aprinde flacăra bucuriei și recunoștinței, a iubirii și credinței. Vă doresc tuturor sănătate, prosperitate și pace. Hag Hanukkah Sameach!”, a scris Maia Sandu într-un mesaj pe Facebook.

De asemenea, Ambasadorul SUA, Kent Logsdon, și Ambasadorul UE, Jānis Mažeiks, au înregistrat un mesaj video comun, în care spun că sărbătoresc contribuțiile comunității evreiești din Moldova și adresează cele mai bune urări pentru o sărbătoare fericită de Hanuka.