Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Incendiu în Chișinău. Au ars…

Incendiu în Chișinău. Au ars opt automobile părăsite (FOTO)

Un incendiu izbucnit sâmbătă, 15 octombrie, pe strada Voluntarilor 15 din municipiul Chișinău, iar pompierii au intervenit pentru a-l lichida. Focul a pornit de la un automobil vechi. Ulterior, flăcările s-au răspândit la alte autovehicule parcate în apropiere, informează Inspectoratul General pentru Situații de Urgență.

Pentru stingerea incendiului, la fața locului au ajuns trei echipe de pompieri. Angajații Inspectoratului au stabilit că focul a afectat 8 autovehicule vechi dezmembrate. Din imaginile publicate de IGSU, se poate vedea că este vorba despre mai multe microbuze.

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 16:50. Pompierii au reușit localizarea arderii la ora 17:01. Conform IGSU, focul a distrus 8 automobile părăsite, precum și 40% din suprafața unei remorci pentru TIR.

IGSU mai anunță că nicio persoană nu a avut de suferit. La această oră, pompierii lucrează pentru lichidarea completă a incendiului, fiind efectuate lucrări de spălare și demontare. Cauza și circumstanțele producerii incendiului urmează a fi stabilite de specialiști.