Principală  —  Ştiri  —  Social   —   FOTO/ IGSU anunță că incendiul…

FOTO IGSU anunță că incendiul de la depozitul de vopsea din Capitală a fost lichidat după aproape 24 de ore

FOTO: IGSU

Reprezentanții Inspectoratului General pentru Situații Excepționale (IGSU) au emis o notă prin care anunță că incendiul de la depozitul de vopsea de pe Calea Basarabiei din Capitală, care a izbucnit miercuri dimineață, 21 aprilie, a fost lichidat joi dimineața, 22 aprilie, în jurul orei 6:44, după aproximativ 24 de ore.

Potrivit IGSU, pe parcursul nopții la fața locului au lucrat mai multe echipele și forțele de intervenție din cadrul IGSU.

Pompierii au efectuat lucrări de demolare și demontare a construcției metalice pentru a putea interveni în miezul focarelor din interior. La fața locului a activat statul major pentru luarea deciziilor și gestionarea misiunii de intervenție”, se arată în notă.

Specialiștii urmează să stabilească de la ce au pornit flăcările.

Laboratorul experimental antiincendiar va efectua cercetări statice și dinamice a locului incendiului pentru a înainta primele versiuni. Cauza de producere a incendiului va fi inclusă în cadrul închierii întocmite de specialiști”, menționează IGSU.

FOTO: IGSU
FOTO: IGSU

Un incendiu puternic a izbucnit miercuri dimineață, 21 aprilie, la un depozit de vopsea de pe strada Calea Basarabiei din Capitală. Potrivit responsabililor din cadrul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), flăcările au distrus 2000 de metri pătrați din suprafața depozitului.