Octavian Țîcu a fost ales noul președinte PUN

Deputatul Octavian Țîcu a fost ales astăzi, 7 decembrie, noul președinte al Partidului Unității Naționale (PUN). Candidatura acestuia a fost susținută de marea majoritate a participanților al celui de al doilea Congres extraordinar al formațiunii politice.

Amintim că în septembrie 2019, Octavian Țîcu a părăsit fracțiunea ACUM Platforma DA (PDA) și a rămas deputat independent al blocului ACUM. De asemenea, acesta a candidat la funcția de primar general al mun. Chișinău din partea PUN, obținând circa 11 mii de voturi.

Contactat de ZdG, acesta nu a răspuns la telefon.

CITEȘTE ȘI: Octavian Țîcu a anunțat că va candida pentru funcția de primar al capitalei

PUN este un partid politic de centru-dreapta din Republica Moldova, care promovează idealul unității naționale românești prin reunificarea Republicii Moldova cu România, integrarea în Uniunea Europeană și aderarea la NATO. Până astăzi, președintele executiv al partidului a fost Anatol Șalaru. De asemenea, pe 25 iunie 2017, fostul președintele al României, Traian Băsescu, a fost numit președinte de onoare al formațiunii.

Foto: Andrei Mardari/Facebook

Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *