Sentinţe pentru autorii atacului tâlhăresc asupra unui om de afaceri

Doi bărbaţi, care în ianuarie 2013 au fost reţinuţi în timp ce comiteau un atac tâlhăresc în casa unui om de afaceri din sect. Buiucani, au fost condamnaţi la închisoare.

Potrivit probelor prezentate de Procuratura Generală, pe 15 ianuarie 2013, doi bărbaţi în vârstă de 26 şi 28 ani, au pătruns în locuinţa unui om de afaceri de pe str. M. Tănase din capitală. Fiind înarmaţi cu o armă pneumatică, inculpaţii au cerut de la stăpânul casei toţi banii, însă au fost reţinuţi imediat de oamenii legii. În timpul percheziţiei, la unul dintre inculpaţi a fost depistată o legitimaţie falsă de poliţist, iar la domiciliul acestora a fost depistată o armă de foc de tip „Makarov” deţinută ilegal.

Pentru comiterea tâlhăriei, falsului în acte şi păstrarea ilegală a armelor, Judecătoria Buiucani i-a condamnat pe inculpaţi la 18 şi, respectiv, 11 ani de închisoare.

Menţionăm că unul dintre inculpaţi este anunţat în căutare.

Sentinţa este cu drept de atac conform prevederilor legale.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *