FOTO/VIDEO. Primele imagini din momentul reținerii conducerii liceului Orizont

Surse din cadrul liceului „Orizont” au declarat pentru ZdG că cele șase persoane din conducerea liceului au fost reținute în timp ce se pregăteau să iasă din casă pentru a merge la muncă. Cristina Pereteatcu, directorul executiv Amnesty International Moldova (AIM), a publicat pe Facebook imagini foto și video din momentul reținerii directorului uneia dintre filialele liceului și a copilului acestuia.

Din imagini poate fi observat că ușa de la intrarea în locuința directorului licerului Orizont a fost forțată, iar în momentul în care persoanele sunt urcate în mașină se aud țipete.

Persoane din conducerea liceului Orizont au fost reținute  în dimineața zilei de 6 septembrie 2018.

Conducerea liceului „Orizont” anunță, într-o declarație oferită pentru ZdG că, șase persoane din conducerea liceului sunt reținute, dintre care două au fost eliberate ulterior. Potrivit surselor din cadrul liceului, este vorba de trei directori, un economist, un profesor și copilul acestuia.

Ultima oră: Șase persoane din conducerea liceului „Orizont”, reținute. Ar putea fi forțate să plece în Turcia
Prima reacție a liceului Orizont și numele persoanelor reținute

Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *