Principală  —  Ştiri  —  Extern   —   VIDEO/ Imagini din dronă. Ministerul…

VIDEO Imagini din dronă. Ministerul rus al Apărării a publicat imagini video cu tancuri ucrainene distruse și lansatoare Javelin abandonate

Imagine-simbol

Ministerul rus al Apărării a publicat vineri, 4 martie, imagini video care arată tancuri distruse ale forțelor armate ucrainene și lansatoare Javelin despre care afirmă că au fost abandonate de armata ucraineană.

Conform TASS care citează ministerul apărării de la Moscova, înregistrarea video a fost filmată lângă orașul Mariupol.

Înregistrările arată tancuri ucrainene distruse și lansatoare antitanc Javelin, despre care ministerul rus al Apărării spune, că au fost abandonate de armata ucraineană în apropierea localității Lebedenski.

Imaginile arată și poziții defensive abandonate de armata ucraineană, videoclipul continuând apoi cu imagini cu distribuirea de apă potabilă către populația locală.

Ministerul rus al apărării a mai publicat miercuri și imagini cu ceea ce afirmă că reprezintă „distrugerea unui post de comandament și observație” ucrainean.

În imagini se pot observa mașini și tancuri cu inscripția „Z” care trec pe lângă satul Berdyansk, regiunea Zaporojie și se opresc la podul distrus.

Anterior, în Republica Populară Donețk, armata rusă a anunțat că a preluat controlul deplin asupra așezării Hnutovo și luarea pozițiilor Forțelor Armate ale Ucrainei.

Citiți și: VIDEO/ Ministerul rus al Apărării recunoaște, pentru prima dată, pierderi suferite de armata rusă