Principală  —  Ştiri  —  Extern   —   Șeful consiliului de administrație al…

Șeful consiliului de administrație al Lukoil, Ravil Maganov, a murit după ce a căzut de la fereastra unui spital din Moscova – presa rusă

Sursa foto: tass

Șeful consiliului de administrație, prim-vicepreședintele executiv al LUKOIL, Ravil Maganov, a murit după ce a căzut de la fereastra Spitalului Clinic Central al Administrației Prezidențiale din Moscova, a declarat pentru RBC o sursă apropiată de Direcția Principală a Ministerului Afacerilor Interne al Rusiei. Mai devreme, despre asta au scris canalele Telegram Mash și 112.

Ulterior, RBC a confirmat decesul lui Ravil Magaev la Spitalul Clinic Central, fără a preciza ce s-a întâmplat exact.

Potrivit interlocutorului RBC, incidentul s-a produs în jurul orei 7:30 dimineața, un manager de top a căzut de la o fereastră situată la etajul 6.

Sursa a precizat că polițiștii lucrează la fața locului, intervievând tura de serviciu a lucrătorilor din spital și a pacienților. Potrivit acestuia, anchetatorii vor trebui să examineze înregistrările de la camerele de luat vederi.

Potrivit agenției Interfax, Maganov în anii 1980 a lucrat la Langepasneftegaz, care mai târziu a devenit parte a LUKOIL. De la înființarea societății pe acțiuni, a ocupat funcții de conducere în LUKOIL. În 2020, după decesul președintelui consiliului de administrație al companiei petroliere, Valery Graifer, a condus consiliul de administrație.