Principală  —  Ştiri  —  Extern   —   Presa din Ucraina publică imagini…

Presa din Ucraina publică imagini dramatice de la Harkov. Al doilea cel mai mare oraș ucrainean a fost bombardat și luat cu asalt noaptea trecută – VIDEO

În noaptea de marți spre miercuri, 2 martie, trupele ruse au debarcat la Harkov, relatează Obozrevatel. În imaginile publicate pe mai multe canale de Telegram din Ucraina se vede cum mai multe blocuri de locuit, stații peco, clădiri de servicii, dar și străzi au fost devastate în urma bombardamentelor de acolo.

Ținta atacatorilor a fost și Centrul Clinic Medical Militar din Regiunea Nord.

Tot în această noapte, atacurile cu bombe au continuat și au fost mai intense decât în cele cinci zile precedente. Noaptea, a început și o bătălie între ruși și apărătorii ucraineni. Acest lucru s-a întâmplat în momentul în care o altă sirenă de raid aerian a sunat în Harkov și în întreaga regiune.

La Harkov, în noaptea de 2 martie, solldații ruși au dat noi lovituri. Sunt incendii și explozii în diferite părți ale orașului. Rușii au lansat un atac aerian asupra cazărmii școlii de zbor de la Klochkovskaya 228. Acolo a izbucnit un incendiu, scrie presa ucraineană.

De asemenea, conform informațiilor preliminare, obuzele au lovit institutul trupelor de tancuri de pe Kholodnaya Gora, Polul Pavlovo.