Principală  —  Ştiri  —  Extern   —   În Rusia continuă protestele împotriva…

În Rusia continuă protestele împotriva războiului din Ucraina. Presa rusă: În ultimele 24 de ore au fost reținute 780 de persoane din 34 de orașe

Sursa foto: Novaya Gazeta

În mai multe orașe din Rusia continuă protestele împotriva războiului purtat împotriva Ucrainei. Potrivit OVD Info, în ultimele 24 de ore au fost reținute 780 de persoane din 34 de orașe, însă, sursa citată menționează că, numărul persoanelor reținute ar putea fi și mai mare.

Imagini din Sankt Petersburg. Protest împotriva războiului din Ucraina.

Sursa foto: Novaya Gazeta

În total, de pe 24 februarie, de cât a început „operațiunea militară specială” a Rusiei în Ucraina, la protestele organizate în diferite orașe din Rusia ar fi fost reținute peste 7.620 de persoane, transmite Ovd Info.

3 martie, este a opta zi a „operațiunii militare speciale” a Rusiei în Ucraina, pe care autoritățile ruse interzic să o numească „război”. Explozii puternice au fost auzite în Kiev și în alte orașe ucrainene în noaptea de miercuri spre joi, precum și dimineața.

Luni, 28 februarie, a avut loc prima rundă de negocieri dintre Rusia și Ucraina, iar joi dimineața, 3 martie, ar urma să aibă loc o nouă rundă de negocieri dintre decelația Ucrainei și cea a Rusiei, privind soluționarea conflictului pe care Kremlinul îl numește „operațiunea militară specială”.

CRONOLOGIA EVENIMENTELOR DIN UCRAINA LIVE TEXT/ A opta zi de război în Ucraina