(video) ANRE propune spre aprobare noua metodologie de calculare a tarifelor pentru distribuția energiei electrice

Noua Metodologie de calculare, aprobare și ajustare a tarifelor pentru serviciul de distribuție a energiei electrice, elaborată de Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE), este examinată la 22 februarie în ședință publică, înainte de a fi supusă votului. Potrivit directorului general al ANRE, Tudor Copaci, metodologia a fost expusă consultațiilor publice, avizată de Ministerul Economiei și Infrastructurii, Ministerul Justiției și Centrul Național Anticorupție și expertizată de reprezentanții Comunității Energetice și un specialist european.

Urmăriți online ședința ANRE:

Metodologia actuală în baza căreia sunt calculate aprobate și ajustate tarifele pentru serviciul de distribuție a energiei electrice a fost aprobată în 2012 și expiră în martie curent.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

2 comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *