Principală  —  Ştiri  —  Economic   —   ANRE a aprobat prețul la…

ANRE a aprobat prețul la energia electrică și tariful pentru energia termică livrată consumatorilor de către S.A. „Termoelectrica”

ehomd.info

Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) a aprobat în cadrul ședinței de vineri, 28 ianuarie, prețul la energia electrică și tariful pentru energia termică livrată consumatorilor de către S.A. „Termoelectrica”.

Astfel, ANRE a aprobat prețul de 335 bani/kWh (fără TVA) pentru energia electrică produsă de centralele electrice de termoficare ale S.A. „Termoelectrica”.

ANRE a aprobat tariful de 2169 lei/Gcal (fără TVA) pentru energia termică livrată consumatorilor de către S.A. „Termoelectrica” în mărime de 2169 lei/Gcal (fără TVA).

Tot în cadrul ședinței de vineri, a fost aprobat prețul în cuantum de 3,24 lei/kWh (fără TVA) pentru energia electrică furnizată de furnizorul central de energie electrică S.A. „Energocom” în cuantum de 3,24 lei/kWh (fără TVA).

S.A. „Termoelectrica” este principalul producător de energie electrică și termică în regim de cogenerare din țară,  distribuitor și furnizor de energie termică din mun. Chișinău.