Șevciuk vine astăzi din Grecia la Chișinău cu o cursă charter

Astăzi, la 14.30, la Palatul Republicii din Chișinău, premierul R.Moldova, Chiril Gaburici, va avea o întrevedere cu liderul autoproclamat de la Tiraspol, Evgheni Şevciuk.

Despre întâlnirea celor doi au discutat ieri vicepremierul pentru Reintegrare, Victor Osipov, în cadrul întrevederii cu reprezentantul politic de la Tiraspol, Nina Ștanski.
Potrivit unor surse, Șevciuk ajunge astăzi la Chișinău cu o cursă charter din Grecia.
Ultima întrevedere dintre prim-ministru R. Moldova și liderul de la Tiraspol a avut loc la sfârșitul lunii octombrie 2013, când Iurie Leancă, s-a întâlnit cu Evgheni Şevciuk, în Germania, la o conferinţă internaţională privind reglementarea transnistreană.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

  1. ion-ion

    intalnire foarte utila, poate, poate o pun si ei de un trafic de contrabanda cu tigari sau alcool

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *