Principală  —  IMPORTANTE   —   Presa din Tiraspol: Două explozii…

Presa din Tiraspol: Două explozii au avut loc pe teritoriul Ucrainei, în apropiere de regiunea transnistreană. Un pod feroviar a fost avariat

Imagine simbol

Un pod feroviar de lângă localitatea Pervomaisk, regiunea transnistreană și localitatea Pavlovka, Ucraina, a fost avariat în urma unei explozii, anunță presa de la Tiraspol. Totul s-ar fi întâmplat în după-amiaza zilei de joi, în jurul orelor 14:00. Ulterior, la ora 17:00, a mai fost anunțată a doua explozie pe același pod feroviar, care, în rezultat, ar fi devenit impracticabil.

„Ultima dată când un trenul a trecut pe această cale ferată a fost pe 23 februarie, era un tren de marfă. Această linie de cale ferată era folosită pentru transportarea mărfurilor şi a pasagerilor între regiunea transnistreană și R. Moldova”, scrie presa de la Tiraspol.

Presa din regiunea transnistreană menționează că, exploziile ar fi fost înregistrate pe teritoriul Ucrainei și nimeni nu ar fi avut de suferit.

Imagini publicate de „ТСВ Приднестровье”, televiziune din regiunea transnistreană:

În țara vecină, Ucraina, deja a noua zi este război. La 24 februarie, președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, a anunțat o „operațiune militară specială” în Ucraina, iar de atunci, mai multe orașe au fost bombardate, inclusiv capitala Ucrainei, Kiev.

CRONOLOGIA EVENIMENTELOR DIN UCRAINA: LIVE TEXT/ A noua zi de război în Ucraina