Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   Reacția PAS în legătură cu…

Reacția PAS în legătură cu „ajutorul” pe care Igor Dodon susține că este gata să-l acorde noului președinte ales al R. Moldova

Reprezentanții Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) au venit vineri cu o reacție în legătură cu „ajutorul” pe care președintele în exercițiu al R. Moldova, Igor Dodon, susține că este gată să-l acorde noului președinte ales al țării în procesul de tranziție a administrației prezidențiale.

În context, responsabilii de la PAS menționează că, în acest moment, de la Igor Dodon se cere un singur lucru.

De la Igor Dodon, acum, se cere un singur lucru – să asigure transferul de putere și să plece împreună cu guvernul lui, cu care împreună au adus țara în dezastru”, spune PAS.

Vineri, 27 noiembrie, președintele în exercițiu al R. Moldova, Igor Dodon, a declarat că va preda „liniștit” mandatul noului președinte ales și că „nu va crea niciun blocaj în activitatea acestuia”. În context, Dodon a menționat că „este gata să-i acorde suport și ajutor Maiei Sandu, dacă președinta aleasă îi va solicita acest lucru”.

Tot Dodon a declarat că actualul Guvern susținut și învestit de el nu va pleca din proprie inițiativă. Astfel că, i-a îndeamnat pe cei din opoziție, dacă pot, să dea jos Cabinetul de miniștri și să formeze un alt Guvern”.