Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   Reacția lui Pavel Filip, la…

Reacția lui Pavel Filip, la anunțul organizației raionale din Sângerei că părăsește PDM: Dodon și Șor își fac „provizii” pentru anticipate

Președintele Partidului Democrat din Moldova (PDM), Pavel Filip, susține că le-a cerut decizia organizației raionale a democraților din Sângerei de a părăsi formațiunea politică a fost orchestrată de Igor Dodon și Ilan Șor, care își fac „provizii” pentru alegerile parlamentare anticipate.

Într-o reacție după ce organizația raională din Sângerei a anunțat că a părăsit formațiunea PDM, declarând că membrii OT Sângerei sunt nemulțumiți de faptul cum noul președinte interimar al Organizației gestionează activitatea formațiunii în teritoriu, liderul PDM, Pavel Filip, a comentat că aceste plecări devin, deja, ridicole.

„Titlul corect era „OT Sângerei mai părăsește o dată PDM” . De râs și de plâns. Trolii au devenit deja ridicoli cu aceste plecări de câte 5 oameni, pe care îi înfățișează, o dată la câteva luni, drept întreaga echipă care pleacă din partid. Echipa PDM Sângerei e mult mai mare decât acești 5 oameni care au plecat (deja a doua oară) dintr-un partid în care nici nu erau”, susține Filip.

Liderul democraților acuză că „Dodon și Șor își fac “provizii” pentru anticipate, pentru orice eventualitate”.

„De data asta, și-au “procurat” șeful la ASP Sângerei, șeful de la Poștă și șeful Incubatorului de Afaceri din raion, pe care tot ei i-au amenințat că îi dau afară dacă nu pleacă de la PDM. Le tremură pantalonii, dar ar trebui să învețe lecția: cei care au trădat o dată vor mai trăda și a doua oară. A se vedea istoria recentă în Parlament. Dar, nu mor caii când vor câinii. Noi mergem înainte”, a comentat președintele PDM, Pavel Filip.

Membrii Organizației raioanale din Sângerei au semnat o declarație comună de părăsire a PDM, unde a fost expus și motivul pentru care a fost luată o astfel de decizie.

„Membri ai OT Sângerei declarăm că părăsim Partidul Democrat din Moldova și ne declarăm neafiliați în toate organele locale efective din raionul Sângerei, reiterând determinarea de a servi în continuare cu devotament poporului R. Moldova”, se menționează în Declarația OT Sângerei.