Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   VIDEO/ Declarațiile lui Dodon, Greceanîi…

VIDEO Declarațiile lui Dodon, Greceanîi și Chicu, după prima ședință săptămânală a „conducerii de vârf a țării” din 2020

Președintele R. Moldova, Igor Dodon, președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi și prim-ministrul, Ion Chicu s-au întrunit miercuri, 15 ianuarie, în prima ședință săptămânală de lucru din anul 2020.

„Am discutat despre o inițiativă foarte importantă, am venit cu o nouă inițiativă: monitorizarea evoluției prețurilor. Avem o experiență bună în acest sens, în guvernul condus de Greceanîi, unde eu eram Prim-viceprim-ministru, ministrul Economiei și Comerțului, am discutat ca să revenim la acel mecanism de atunci, unde săptămânal se făcea o analiză detaliată a prețurilor pe toate tipurile de prețuri, mai ales la produsele sociale. Vă rog să reveniți la acest mecanism”, a declarat Dodon.

Este un mecanim foarte bun și o să revenim la el”, a declarat Chicu.

După investirea Guvernului Chicu, Dodon a anunțat că „conducerea de vârf a țării”, din care fac parte – președintele R. Moldova, președintele Parlamentului și premierul se vor întruni în ședință, în fiecare luni, pentru a stabili prioritățile pentru săptămâna curentă.