Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   FOTO/ Platforma DA anunță că…

FOTO Platforma DA anunță că lansează o aplicație mobilă „Andrei Năstase”

Liderul Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, a anunțat că Platforma politică pe care o conduce a lansat o aplicație cu denumirea „Andrei Năstase”, potrivit autorilor, menită să „înlesnească comunicarea dintre candidatul PPDA la prezidențiale și cetățenii R. Moldova.

„Împreună cu colegii mei din Platforma DA am decis să nu permitem minciunii, oportunismului, populismului politic și propagandei, finanțate cu sume foarte mari de bani să pună în acest an un președinte al Republicii Moldova.

Anunțam astăzi că lansăm o aplicație destinată telefoanelor mobile, o aplicație menită să înlesnească comunicarea Platformei Demnitate și Adevăr și a candidatului său la alegerile prezidențiale cu toți oamenii. Vreau să comunicăm deschis cu cât mai mulți cetățeni, indiferent de opțiunile lor politice. Indiferent de opțiunile politice ale cetățenilor noștri e bine să cunoaștem cu toții adevărul. Aplicația este una gratuită și poate fi descărcată chiar din acest moment de pe cele două platforme globale dedicate unor astfel de instrument de comunicare App Store și Google play”, a menționat Năstase.

Andrei Năstase este candidatul Partidului Platforma Demnitate și Adevăr la alegerile prezidențiale care ar urma să aibă loc în noiembrie.