Principală  —  Ştiri  —  Comunicate de presă   —   Poliția Republicii Moldova, despre protestul…

Poliția Republicii Moldova, despre protestul din PMAN cu poze din canale de Telegram afiliate socialiștilor: „La acțiune au participat aproximativ 5000 de persoane”

Inspectoratul General de Poliție a comentat manifestația din centrul capitalei. Poliția spune că protestul din Marea Adunare Națională s-a încheiat și că la aceasta au participat 5000 de persoane. Poliția postează și o poză cu mulțimea care este identică cu o fotografie postată de deputatul socialist Bogdat Țîrdea la 11.30 pe canalul său de Telegram.

În același timp, oamenii legii mulțumesc participanților că au protestat pașnic și urează cetățenilor o duminică liniștită.

„Protestul din Piața Marii Adunări Naționale s-a încheiat. La acțiune au participat aproximativ 5000 de persoane. #Poliția vă mulțumește că ați protestat pașnic. Vă invităm ca și pe viitor să păstrăm aceeași relaționare directă, noi fiind interesați să îmbunătățim permanent serviciul de siguranță pe care-l prestăm în interesul tuturor cetățenilor. Vă dorim tuturor o duminică liniștită!”, scrie pe pagina de facebook a instituției.

Acestui mesaj îi este atașată și o poză a manifestației de astăzi. Este aceeași imagine pe care o posta astăzi la 11.30 deputatul socialist Bogdat Țîrdea care spunea de prezența a 3000 de persoane. Vedeți mai jos.

Originalul pozei însă, este luat de pe canalul de Telegram INDEX care a apărut în ziua alegerilor prezidențiale și care promova falsurile socialiștilor despre așa-zisele fraude ale votului din străinătate.

Organizatorii mitingului însă, susțin că în piață au fost 50 de mii de oameni și spun că acest protest a fost ultimul avertisment pentu actuala Guvernare.