Principală  —  Ştiri  —  Extern   —   „Moscova este gata să coopereze…

„Moscova este gata să coopereze cu orice președinte va fi ales de poporul Moldovei”. Comentariul viceministrului rus de Externe

Sursa: RIA Novosti

Viceministrul rus de externe, Andrei Rudenko a oferit un comentariu vizavi de rezultatele primului tur al scrutinului prezidențial din 1 noiembrie. Rudenko spune că Federația rusă este gata să coopereze cu orice președinte care va fi ales de poporul Moldovei, dar că deocamdată este prematur de a comenta rezultatele alegerilor, transmite agenția de presă RIA Novosti.

„Suntem gata să lucrăm cu poporul Moldovei. Dacă poporul Moldovei va alege un reprezentant sau altul, noi suntem gata să conlucrăm cu toți!”, a declarat Rudenko citat de agenția de stat rusă.

Adjunctul ministrului rus de Externe spune că deocamdată e prematur de a face prognoze. ” O analiză a rezultatelor alegerilor trebuie de făcut după turul 2. Acum e prea devreme de a face anumite prognoze. Totul depinde de ceea cum alegătorii moldoveni își vor da într-un final votul”, a mai declarat Andrei Rudenko.