Principală  —  Ştiri  —  Comunicate de presă   —   Ziarul de Gardă angajează redactor…

Ziarul de Gardă angajează redactor stilist (corector) pentru versiunea română

Ziarul de Gardă este în căutarea unui redactor stilist pentru varianta online și cea tipărită a Ziarului de Gardă.

Responsabilități:

  • Verifică ortografia și stilul textelor și se asigură să fie corecte și coerente
  • Verifică corectitudinea titlurilor, subtitrărilor, legendelor fotografiilor și ilustrațiilor 

Zile lucrătoare: 5 zile pe săptămână

Salariul: se negociază în timpul interviului, în funcție de calificări și experiență

Cerințe:

  • Cunoașterea excelentă a limbii române (scrise și vorbite)
  • Capacitatea de a redacta texte jurnalistice, de a identifica greșeli gramaticale și ortografice și de a face ajustări stilistice (ziar și site web)
  • Experiență de redactare a textelor jurnalistice
  • Cunoașterea limbilor engleză și rusă – avantaj
  • Cunoștințe de bază la calculator

Dosarul de angajare, care va conține CV-ul actualizat și o scurtă scrisoare de intenție (despre motivul pentru care doriți să lucrați în această redacție și să verificați texte), va fi expediat prin e-mail la adresa angajare.zdg@gmail.com cu titlul: „redactor stilist (corector) RO”. 

Concursul este deschis pînă la identificarea persoanei potrivite pentru aceasta poziție.

Informații suplimentare pot fi obținute la nr. de tel: (+373 22) 23 44 38.

Notă:

În procesul de selecție, ZdG nu discriminează direct sau indirect candidatul/candidata pe criterii de sex, vârstă, apartenență națională, rasă, etnie, religie, viziuni politice, orientare sexuală, origine/statut social, etc. Se va ține cont doar de competențele profesionale ale candidaților. ZDG oferă șanse egale tuturor, dosarele fiind analizate obiectiv și cu asigurarea deplinei confidențialități.

Prin expedierea CV-ului și a altor documente la adresa de e-mail susmenționat candidatul/candidata consimte implicit la recepționarea și prelucrarea datelor personale conținute în CV și în celelalte documente exclusiv în scopul analizării calificării candidatului pentru postul vacant, precum și la păstrarea unor asemenea date în dosarele noastre pentru ocazii de angajare viitoare. Candidatul își poate revoca consimțământul în orice moment prin expedierea unei notificări la adresa de e-mail menționată mai sus. Vă rugăm să nu includeți categorii speciale de date personale, a căror prelucrare ar necesita alte măsuri de securitate și în conformitate cu legislația în vigoare consimțământul scris sau cu semnătură electronică al subiectului acestora.