candu

(VIDEO) Candu a fost huiduit la comemorarea eroilor căzuți în războiul de la Nistru

Andrian Candu, pre­șe­din­tele Par­la­men­tu­lui Repu­bli­cii Mol­dova, a fost hui­duit de com­ba­tanți la cere­mo­nia de come­mo­rare a ero­i­lor căzuți în răz­bo­iul de la Nis­tru.
Un grup de per­soane, prin­tre care și com­ba­tanți din răz­bo­iul de la Nis­tru din 1992 l-au hui­duit pe Andrian Candu, după ce a acesta a ținut un dis­curs de la micro­fon. Oame­nii scan­dau ”Rușine” și-i repo­ro­șau dem­ni­ta­ru­lui că a anu­lat îndem­ni­za­ți­ile pen­tru par­ti­ci­pan­ții la con­flic­tul ruso-moldovenesc din 1992. 

Sursa Video: www.ZdG.md


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

 • Simion

  Vomi­tiva situ­a­tie, pen­tru vomi­ta­tura asta de spea­ki­l­ler defect de Por­no­ment infect, marca “Nasul” inter­lop, poghi­bala pato­gen. Batut cu pie­tre, daca alt­fel nu se poate scapa de aceasta Ciuma pla­ho­i­tica, de acest Por­na­che Demo­cri­zat Mal­for­mat & Pota­ile Lberalo-comunistoide per­fide, penale. Zeama de har­let e de ei!

 • Oleg

  Da știți cine a urlat? pro­vo­ca­to­rii din DA, cei care cu ceva timp în urmă achi­tau con­su­ma­ția dintr-o cafe­nea din oraș cu pum­nii, vedeți mai jos
  https://www.youtube.com/watch?v=2YrpcKRlTnw

 • alex koo­per

  Se ajunge ca daca nu pro­tes­teaza in PMAN, com­ba­tan­tii Dadai­sti pro­tes­teaza o sar­ba­toare de come­mo­rare. Apoi ma intreb ei sunt com­ba­tanti oare, sau stiu a imbraca hai­nele ce ii fac com­ba­tanti?!

 • Dorian Bor­dian

  Au tipat acei com­ba­tanti care sar­ba­to­reau 23 febru­a­rie ziua arma­tei rusesti?