(VIDEO) Candu a fost huiduit la comemorarea eroilor căzuți în războiul de la Nistru

Andri­an Can­du, pre­șe­din­te­le Par­la­men­tu­lui Repu­bli­cii Mol­do­va, a fost hui­du­it de com­ba­tan­ți la cere­mo­n­ia de come­mo­ra­re a ero­i­lor căzuți în răz­bo­i­ul de la Nis­tru.
Un grup de per­soa­ne, prin­tre care și com­ba­tan­ți din răz­bo­i­ul de la Nis­tru din 1992 l-au hui­du­it pe Andri­an Can­du, după ce a aces­ta a ținut un dis­curs de la micro­fon. Oame­nii scan­dau ”Ruși­ne” și-i repo­ro­șau dem­ni­ta­ru­lui că a anu­lat îndem­ni­za­ți­i­le pen­tru par­ti­ci­pan­ții la con­flic­tul ruso-moldovenesc din 1992. 

Sur­sa Video: www.ZdG.mdEdiția tipărită a Ziarului de Gardă apare cu sprijinul DEPARTAMENTULUI POLITICI PENTRU RELAŢIA CU ROMÂNII DE PRETUTINDENI A MINISTERULUI DE EXTERNE AL ROMÂNIEI

Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

 • Simion

  Vomi­ti­va situ­a­tie, pen­tru vomi­ta­tu­ra asta de spea­ki­l­ler defect de Por­no­ment infect, mar­ca “Nasul” inter­lop, poghi­ba­la pato­gen. Batut cu pie­tre, daca alt­fel nu se poa­te sca­pa de aceas­ta Ciu­ma pla­ho­i­ti­ca, de acest Por­na­che Demo­cri­zat Mal­for­mat & Pota­i­le Lberalo-comunistoide per­fi­de, pena­le. Zea­ma de har­let e de ei!

 • Oleg

  Da știți cine a urlat? pro­vo­ca­to­rii din DA, cei care cu ceva timp în urmă achi­tau con­su­ma­ția dintr-o cafe­nea din oraș cu pum­nii, vede­ți mai jos
  https://www.youtube.com/watch?v=2YrpcKRlTnw

 • alex koo­per

  Se ajun­ge ca daca nu pro­tes­tea­za in PMAN, com­ba­tan­tii Dadai­sti pro­tes­tea­za o sar­ba­toa­re de come­mo­ra­re. Apoi ma intreb ei sunt com­ba­tan­ti oare, sau stiu a imbra­ca hai­ne­le ce ii fac com­ba­tan­ti?!

 • Dori­an Bor­dian

  Au tipat acei com­ba­tan­ti care sar­ba­to­reau 23 febru­a­rie ziua arma­tei ruses­ti?