(VIDEO) Candu a fost huiduit la comemorarea eroilor căzuți în războiul de la Nistru

Andrian Candu, președintele Parlamentului Republicii Moldova, a fost huiduit de combatanți la ceremonia de comemorare a eroilor căzuți în războiul de la Nistru.
Un grup de persoane, printre care și combatanți din războiul de la Nistru din 1992 l-au huiduit pe Andrian Candu, după ce a acesta a ținut un discurs de la microfon. Oamenii scandau ”Rușine” și-i reporoșau demnitarului că a anulat îndemnizațiile pentru participanții la conflictul ruso-moldovenesc din 1992.

Sursa Video: www.ZdG.md


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

5 comentarii

  1. Simion

    Vomitiva situatie, pentru vomitatura asta de speakiller defect de Pornoment infect, marca “Nasul” interlop, poghibala patogen. Batut cu pietre, daca altfel nu se poate scapa de aceasta Ciuma plahoitica, de acest Pornache Democrizat Malformat & Potaile Lberalo-comunistoide perfide, penale. Zeama de harlet e de ei!

  2. alex kooper

    Se ajunge ca daca nu protesteaza in PMAN, combatantii Dadaisti protesteaza o sarbatoare de comemorare. Apoi ma intreb ei sunt combatanti oare, sau stiu a imbraca hainele ce ii fac combatanti?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *