O nouă zi fierbinte la Chișinău! Polițiști din Cahul, Vulcănești și Cantemir vin spre Chișinău

Opoziția de Chișinău a anunțat și pentru joi, 21 ianuarie 2016 proteste masive, împotriva actualei guvernări. În acest context, un cititor al ZdG ne-a remis imagini cu autocare pline cu polițiști care au pornit spre Chișinău.

Precizăm că, miercuri, 20 ianuarie, mii de oameni au protestat la Parlament împotriva învestirii noului Guvern, condus de Pavel Filip. Acesta a fost votat în jurul orei 16.30 în timpul unei ședințe fulger a Parlamentului. Aproape de miezul nopții, într-o ședință secretă, noii miniștri au depus jurământul în fața președintelui Timofti.

Astăzi, procuratura Generală a anunțat că a pornit urmărirea penală pe marginea protestelor violente de miercuri seara. Fap­tele fiind inves­ti­gate sub aspec­tul comi­te­rii infra­cţiu­nii de dez­or­dini în masă (art.285 Cod Penal), se spune într-un comu­ni­cat al Pro­cu­ra­tu­rii.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

4 comentarii

  1. Simion

    Si militienii din Tighina vin. Si fortele paramilitare ale boss’AlfaMafiotul Plaha: ARGUS-S-isti, Tutu-isti, boxeri, boseci, interlopi. Si ofiterii “armatei nationale” degizati inpolitisti. Vin cu totii de-a calare, din hotare in hotare!

  2. Nova OL

    ” Aproape de mie­zul nop­ții, într-o ședință secretă, noii miniș­tri au depus jurămân­tul în fața pre­șe­din­te­lui Timofti.” Si asta e guvern legitim? Cui au jurat ei devotament? Mafiei? Celui ce umbla cu paza de corp chiar si la WC? Agentii Kremlinului au acaparat tara. La fel si Putin are frica de propriul popor necatind la reitingurile umflate! Amaritilor, sunteti oribili!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *