Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   (doc) Deputatul luptător Constantin Țuțu…

(doc) Deputatul luptător Constantin Țuțu s-a lansat în afaceri

Deputatul democrat Constantin Țuțu s-a lansat în afaceri. În luna februarie 2016, acesta a fondat firma „Constant Petrol”. În calitate de administratoare a firmei figurează Ecaterina Senchevici, o tânără despre care presa a scris că a fost iubita alesului poporului.

Datele de la Camera Înregistrării de Stat arată că firma are ca obiective de activitate declarate „intermedieri în comerțul cu combustibili, minereuri, metale și produse chimice pentru industrie, intermedieri în comerțul cu produse diverse, intermedieri in comertul cu produse alimentare, inclusiv băuturi și tutun”. 

petrolDeputatul Țuțu este singurul fondator al firmei care-i poartă practic numele și care are un capital social de doar 100 de lei. Aceasta este administrată de Ecaterina Senchevici, despre care presa a spus că a fost iubita luptătorului.

Sediul firmei se află pe str. Constantin Brâncuși 112. Astăzi, aici găsim un teren abandonat, care nu aparține deputatului. Acest teren, care, oficial, are pe el o casă de 47 m.p. a aparținut în acte lui Constantin Țuțu din 2006 până în 2009, când a fost vândut familiei Tonconog.

Constantin Țuțu: „Firma nu are nicio activitate. Doar am deschis-o, dar nu activează. Când o să încep activitatea, o să vă spun. N-am făcut încă nicio  mișcare”.

Conform ultimei declarații cu privire la venituri și proprietăți disponibile, Țuțu a obținut, în 2014, din donații, premii și activitate sportivă, 145 de mii de euro. El mai deținea un teren de 0,07 ha și conducea două Mercedes-uri, prin comodat, unul de 60 de mii de euro și altul de 16 mii de euro.