[Video] Spot: „Aș vrea…”

Spotul video „Aș vrea…”, încearcă să încurajeze cetățenii din R. Moldova cu drept de vot să participe la turul doi al alegerilor locale.

Spotul motivațional este realizat de Comisia Electorală Centrală, fiind finanțat din sursele „Programului pentru îmbunătățirea democrației în Moldova prin suport parlamentar și electoral”, implementat de către PNUD Moldova și de către Guvernul Suediei și Guvernul Norvegiei.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *