[VIDEO] Scandal la Centrul de BAC G.Asachi. Nu i-au permis să intre fără buletin

Un elev venit să susțină primul examen de BAC la Centrul de la Liceul Gheorghe Asachi din Chișinău nu a fost lăsat să intre în sală pentru că nu avea cu sine buletinul de identitate. Tânărul spune că a prezentat anterior o copie a documentului care a fost ștampilată și accepată. După ce un grup de profesoare au insistat bătând în ușă timp de vreo 20 de minute a ieșit cineva, iar băiatul a reușit să intre. Cu toate acestea, băiatului nu i s-a permis accesul în sala de examen. Acesta a așteptat în fața liceului până au ieșit colegii.

Tot aici, un tânăr nu s-a găsit în listă. Acesta a venit să susțină examentul repetat.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *