[VIDEO] Forţele de menţinere a păcii pe Nistru: cine pe cine bate?

Duminică, 24 iunie, la Coşniţa, s-au desfăşurat competiţiile sportive pentru Cupa contingentului militar al Forţelor de Menţinere a Păcii. 80 de militari moldoveni din cadrul a 4 detaşamente ale Forţelor de Menţinere a Păcii au luptat pentru întâetate la tracţiuni la bara fixă, tragerea otgonului, volei, minifotbal, haltere.

„Competiţiile sportive contribuie la cunoaşterea propriilor forţe, la prietenia între militari şi la dezvoltarea lor fizică. De aceea organizăm asemenea acţiuni în fiecare an,” a declarat pentru ZdG locotenent-colonelul Vitalie Bajureanu.

Natalia Poberejnii, responsabilă de munca educativă în cadrul Forţelor de Menţinere a Păcii, a declarat că aceste competiţii contribuie mult la menţinerea sanatăţii morale a militarilor.

Echipa Batalionului 3 Infanterie independent al Forţelor de Menţinere a Păcii (FMP) din Coşniţa, a devenit învingătoarea concursului “Cupa Pacificatorului”, desfăşurat duminică, 24 iunie, la Tabăra de odihnă pentru copii din satul Coşniţa, raionul Dubăsari.

Pacificatorii din Coşniţa au împărţit podiumul de premiere cu cei din Batalionul 1, Cocieri, care s-au clasat pe locul doi, iar militarilor din Compania infanterie independentă din Varniţa le-a revenit locul trei în clasamentul pe echipe.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *