(Video) ”Aoleu, aoleu, suntem onorați!”

Astăzi Ziarul de Gardă împlinește 12 ani. ZdG este abonat în toate raioanele R.Moldova, dar cei mai mulți abonați sunt în satul Colibași, raionul Cahul. Reporterii ZdG au discutat cu locuitorii acestui sat despre relația lor cu ziarul și despre plăcerea lor de a consuma presa în fiecare săptămână. Mulțumim colibățenilor și tuturor cititorilor pentru devotament și încredere!


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *