VIDEO/ Șor și Tauber, despre cât a costat concertul pe care l-au organizat de 9 mai

Partidul politic Șor a organizat un concert în fața Casei de Cultură a Universității de Stat din Moldova. Reporterii ZdG au surprins zeci de persoane care au fost aduse organizat cu autocarele. De asemenea, participanților la marșul organizat de către Partidul Șor li s-au oferit flori și sticle cu apă.

Fiind întrebat despre costul concertului dedicat zilei de 9 mai, Ilan Șor a refuzat să ne răspundă. La rândul lor, artiștii care au evoluat în cadrul evenimentului organizat de către Partidul Șor au declarat că au cântat gratis.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *