VIDEO/ Concert în Piața Marii Adunări Naționale la 28 de ani de indepedență ai R. Moldova

Pe scena din Piața Marii Adunări Naționale (PMAN), la concertul dedicat Zilei Independenței, vor urca „interpreți de acasă”: La La Play Voice, Moldovan National Youth Orchestra, condusă de Andriano Marian, Cătălin Josan, Mani, Cristina Scarlat și Via Dacă.

De Pe scenă urmează să urce Ansamblul Academic Național de dansuri populare „JOC” și Orchestra Națională de muzică populară „Lăutarii”, condusă de Nicolae Botgros.

În scenă vor evolua și interpreții Cristofor Aldea-Teodorovici, Ion Paladi, Maria Iliuț și Ansamblul „Crenguța de Iederă”, Surorile Osoianu.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *