Una dintre victimele tragicului accident de la Kaluga este o profesoară din Căușeni

Printre cele șase victime care și-au pierdut viața în tragicul accident din regiunea Kaluga se numără și o profesoară care predă chimia la Liceul Teoretic „Alexei Mateevici” din orașul Căușeni.

Pe pagina de Facebook a liceului a fost plasat un mesaj în care sunt aduse condoleanțe rudelor și familiei acesteia. Cadrul didactic și elevii fac un apel către doritorii de a contribui financiar pentru eventualele cheltuieli pe care familia urmează să le suporte. Astfel, persoanele interesate pot apela la 078 766 904.

În dimineața zilei de 4 august, pe traseul M3 spre Ucraina, în apropiere de regiunea Kaluga, Federația Rusă, a avut loc un accident rutier cu implicarea a trei unități de transport. Opt persoane au murit, dintre care șase sunt cetățeni ai Republicii Moldova. Alți opt cetățeni moldoveni sunt internați în spital cu traumatisme.

Cheltuielile de repatriere a cadavrelor celor 6 cetățeni moldoveni decedați în urma accidentului rutier din Rusia vor fi acoperite de Guvernul Republicii Moldova. Anunțul a fost făcut de premierul Pavel Filip printr-un comunicat de presă al guvernului.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *