Principală  —  IMPORTANTE   —   Un polițist din Florești, sechestrat…

Un polițist din Florești, sechestrat în Zona de Securitate și dus într-o direcție necunoscută în stânga Nistrului: SPIA a inițiat o anchetă

Un angajat al Inspectoratului de Poliției Florești a fost sechestrat miecuri dimineață de către persoane necunoscute. Deși există bănuieli că polițistul ar fi fost răpit de către așa-zisele forțe de ordin din regiunea transnistreană, conducerea Serviciului Protecție Internă și Anticorupție al Ministerului de Interne susține că nu deține, deocamdată, o confirmare oficială în acest sens.

Șeful SPIA, Ion Mămăligă, contactat de ZdG, ne-a comunicat că a instituția a inițiat o anchetă.

„Un angajat al Ministerului de Interne a fost răpit de către niște persoane necunoscute, dar la moment nu avem date că el a fost sechestrat de așa-numitele servicii speciale din regiunea transnistreană. Am demarat o anchetă”, ne-a comunicat șeful SPIA.

Polițistul sechestrat activează în cadrul IP Florești.

Solicitați de către ZdG, responsabilii din cadrul IP Florești ne-au comunicat că de cazul respectiv se ocupă Procuratura Rezina.

Sechestrul polițistului a fost confirmat pentru ZdG și de către responsabilii din cadrul Biroului policiti pentru Reintegrare.

Revenim cu detalii.