LIVE VIDEO/ Blocul ACUM protestează în fața Parlamentului

Susținătorii și reprezentanții Blocului ACUM s-au adunat în fața clădirii Parlamentului unde organizează un protest de apărare a justiției.

11.55: În adiacentul, dar și în jurul Parlamentului sunt prezenți mai mulți reprezentanți ai forțelor de ordine.

11.53: Protestului i s-a alăturat și liderul Platformei DA, Andrei Năstase.

11.44: Deputații Blocului ACUM adresează un mesaj de mulțumire cetățenilor pentru votul exprimat la alegerile parlamentare.

11.39: Cu pancarte în mâini, oamenii scandează „Plahotniuc la pușcărie”, „Jos mafia” și „Libertate.

Oamenii s-au adunat în fața clădirii Legislativului după Gheorghe Petic și Sergiu Cebotari, activiști ai Platformei DA, au fost condamnați ieri, 20 martie, de prima instanță.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *