(Foto & video) Cât costă să mănânci în „Orășelul European”

Delegația Uniunii Europene în R. Moldova organizează în acest weekend o nouă ediție a Orășelului European 2018. În prima zi, vizitatorii au avut parte de muzică bună, mâncare gustoasă și informație utilă.

În timp ce unele ambasade acreditate la noi au oferit gratis sau au vândut suvenire și bucate la prețuri simbolice, au fost și cei care au afișat prețuri mult prea mari pentru buzunarul cetățenilor din R. Moldova.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *